Carrer de Serra i Moret, 6
08302 Mataró
Barcelona
TEL. 937983632


+ conciertos en Sala Clap

+ conciertos en BarcelonaEl Grup del Mes de les Cases de la Música:
BONGO BOTRAKO
+ GERTRUDIS (Mestís / Rumba)22:00h. ENTRADA: 12 euros. Anticipadas: 10 euros.
Puntos de venta: www.casadelamusica.cat, trak i robafaves menors de 16 anys, acompanyats del tutor legal
Bookmark and Share
Comentar

Bongo Botrako és el grup del mes de desembre de les Cases de la Música. En el seu concert a Mataró compartiran cartell amb Gertrudis.


Bongo BotrakoEls tarragonins Bongo Botrako són una de les bandes emergents de l'escena mestissa del país. La tardor passada publicaren el seu primer treball Todos los días sale el sol (Kasba, 2010), on transmeten la mateixa energia que caracteritza el seu directe. Els seus concerts són un explosiu còctel ple de rumba, reggae, ska, punk i, com diuen ells mateixos, molta alegria.Aquesta alegria sense límits ni complexes esta vertebrada en melodies que enganxen i en lletres que destil·len positivisme, dos conceptes que s'empelten en unes cançons sinceres i missatges directes. Fins i tot s'atreveixen a etiquetar la seva música com a punk parranda.+info: http://www.bongobotrako.com/
  
GertrudisDesprés de dos anys sense fer concerts, la banda vallesana ha reaparegut aquest any amb Tripolar (Música Global, 2011) un disc on prioritzen les melodies per sobre de les descarregues rumberes habituals en els seus anteriors treballs, ja que les guitarres no ventilen tota l'estona, dóna pas a acords més curosos sense renunciar als violins, fet característic del grup.Un disc on hi han col·laborat artistes com Roger Mas o Òscar D'Aniello de Delafé y Las Flores Azules o diversos personatges públics com Òscar Dalmau, Carles Flavià o Raül Llímós.+info: http://www.gertrudis.com/
  
El Grup del Mes és una iniciativa de les Cases de la Música amb l'objectiu d'oferir oportunitats a nous talents i intentar canalitzar les propostes que, en aquests moments, es poden obrir camí si compten amb el suport necessari. Això permet que un grup actuï durant el mateix mes a les cinc Cases de la Música: Mataró, L'Hospitalet, Salt, Manresa i Terrassa.Treballem amb grups emergents, els noms dels quals ja sonen dins la nostra escena però encara no tenen prou poder de convocatòria. Ho fem des de la qualitat musical i amb un treball de difusió integral vinculat als mitjans de comunicació del país que, com les Cases de la Música, aposten per la música de base. Volem oferir una visió conjunta de l'escena musical catalana més nova i actual.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".