Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Arc del Teatre, 3
08001 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 3 - Parada Drassanes

+ conciertos en Moog Rock & Roll Club

+ conciertos en BarcelonaKILL DEVIL HILLS
+ KIM SALMON (Bang! Records, Aus) (rock)21:30h. ENTRADA: 8 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Kim Salmon ha passat trenta anys intentant caminar sense el pes de la seva pròpia història a l'esquena, una tasca prou dura quan aquesta vida ha marcat a infinitat de gent posant banda sonora a una infinitat de vides, banda sonora de vegades signada pels Scientists , The Beast of Bourbon o The surrealistes, veritables institucions si parlem de rock and roll australià.

Bandes que han caminat pel fil de la navalla, que han explotats sons foscos i que han aconseguit l'estatus de clàssiques, on Kim a deixat la seva signatura. Una vida dedicada al rock and roll des que en plena explosió punk es va veure embolicat en bandes com Cheap Nastia o The Manikins, durant els 80 's amb els Scientist es van posar en boca de tot el món al costat dels increïbles Hoodoo Gurus, bandes d'on va sortir una de les més grans bandes australianes de tots els temps, unes bèsties amb els ulls injectats en bourbon que es movien pels més pantanosos sons del rock and roll. Després d'aquesta aventura que avui en dia segueix fent parlar, Kim va formar els surrealistes un altre bon grapat de discos i una versió que encara ressona al meu cap i que potser defineixi el seu so de la manera més clara que es pot escoltar, una versió del clàssic Blue Velvet portada al seu terreny, sons nus, elèctrics i inquietants, així és Kim Salmon que de nou el tindrem entre nosaltres al costat de Kill Devil Hills i que com avui diu en el seu full promocional ha compartit escenari amb els grans Cramps, Iggy Pop, Nick Cave, the Gun Club, Siouxsie and the Banshees, Sisters of Mercy and U2.

Amb semblant història al darrere Kim Salmon es ve de gira amb Kill Devil Hills i obrirà les seves concerts amb l'ajuda del bateria d'aquesta banda australiana, un repàs a la seva carrera que serà el preàmbul del que la prometedora banda australiana oferirà cada nit.

Kill Devil Hills són una banda de Perth (Australià) que després de l'èxit i excel · lent resposta per part de crítica i públic en els seus 2 primers treballs, lliuren el seu nou àlbum on l'essència es manté, alhora que alguns temes entren en una nova direcció de rock'n'roll més brut i dur.

Aquells passatges d'aventures etíliques, amors perduts i baralles de bar protegides per precioses melodies multi instrumentals poden veure, en aquesta ocasió, com se'ls uneixen històries embolicades per riffs bruts, més salvatges i de volum excessiu.

La barreja entre Neil Young, Bob Dylan, Nick Cave, Beasts Of Bourbon, Drones i Johnny Cash, entre altres, desenvolupen la rúbrica i identificativa d'aquesta banda de culte que visitarà Europa per primera vegada durant les properes dates.

Editat per Bang! Records en edició vinil de luxe, THE KILL DEVIL HILLS continuen el seu excel · lent viatge musical amb aquest nou disc que serà presentat en breu en els escenaris europeus.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".