Avinguda Diagonal, 547
08029 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 322 00 05
Metro Línea 3 - Parada Les Corts

+ conciertos en Bikini

+ conciertos en BarcelonaNICOLAS PELLERIN


21:00h. ENTRADA: 15 euros. Anticipadas: 10 euros.
Puntos de venta: bikinibcn.com
Bookmark and Share
Comentar

NICOLAS PELLERIN et LES GRANDS HURLEURS

Quebec ens sorprèn de nou amb la magnitud de la seva escena neo-folk i tradicional contemporània. Nicolas Pellerin et Les Grands Hurleurs en són els seus representants més guardonats al 2010. Tres vocalistes i multi-instrumentistes àvids de repertoris originals i d'arranjaments ingeniosos que, depassant standards i explorant camins possibles, presenten la seva aportació musical esquitxada d'influències, matitzada, subtil i captivadora.

Una música pensada per eclosionar en directe. Obstinats sempre en captivar l'audiència i guanyar nous còmplices a cada concert, omplen l'escenari de groove i rics ambients per forçar les cordes a explorar els seus límits i fan malabarismes a tres bandes amb una llarga instrumentació: veus, violí, guitarres, mandolina, baix, contrabaix, concertina, loops, synthes, percussió amb els peus, cajón¿

Per primer cop de gira al nostre país, des de la seva creació al 2009 la formació ha recorregut Canadà, USA i Europa i ha rebut recentment el Prix Felix de l'ADISQ de Quebec al millor álbum de música tradicional. Nicollas Pellerin i el seu projecte paral.lel Fred et Nicolas Pellerin han vengut més de 45.000 exemplars del seu darrer cd.

Nicolas Pellerin : veu, violí, concertina, cajón, peus.
Simon Marion: veu, guitarra, mandolina.
Simon Lepage: veu, baix, contrabaix, synthes, loop.


http://www.nicolaspellerin.com
http://www.myspace.com/nicolaspellerin
http://www.youtube.com/results?search_query=nicolas+pellerin
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".