Avinguda Diagonal, 547
08029 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 322 00 05
Metro Línea 3 - Parada Les Corts

+ conciertos en Bikini

+ conciertos en BarcelonaSTRYPER


21:00h. ENTRADA: 32 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Preu anticipada: 32€ + + despeses servei venda anticipada


Stryper és una de les bandes de metall cristià més famosa de tots els temps. Està composta per Michael Sweet (veu/guitarra), Oz Fox (guitarra), Tim Gaines (baix), i Robert Sweet (bateria).

Stryper es va formar en 1983, i és responsable de discos de metall clàssic com: "Soldiers Under Cmmand", "In God We Trust", èxits de MTV i vídeos com "Calling on You", "Free" i "Honestly". Després de passar un any sabàtic durant la dècada dels 90, Stryper va tornar fort en el segle XXI però no va ser fins a 2011 quan es va unir la formació original novament, segons la qual Tim va ser reintegrat, i la banda va donar la benvinguda a Gaines de tornada a la banda.

"The Covering" va des de el rock clàssic de 1970: Led Zepelí. "Immigrant Song" de Deep Purple, "Highway Star", Kiss, "Shout It Out Loud" , etc¿ als 80 Black Sabbath, "Heaven and Hell", Scorpions, "Blackout", Iron Maiden, "The Trooper", etc¿

Stryper estarà recolzant el seu últim llançament amb un tour complet, en el que tocaran molts dels seus hits més esperats, així com una selecció de "The Covering".
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".