Avinguda Carrilet, 235
08907 Hospitalet de Llobregat (L')
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Av. CarriletFF.CC. - Parada Av. Carrilet

+ conciertos en Salamandra 1

+ conciertos en BarcelonaCOMBICHRIST
+ MORTIIS + invitados21:00h. ENTRADA: 25 euros. Anticipadas: 22 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Fa uns tres anys, Andy va decidir publicar els seus primers treballs com a Combichrist. En aquell moment, Icon of Coil havia esdevingut una de les bandes més reconegudes de l’escena ebm/ synthpop gràcies a la seva acurada producció i a les tornades demolidores.

La música elaborada per Combichrist desprèn moltíssima força, combina ebm amb elements propis de l’industrial més accessible. El resultat és una sèrie de temes que combinen qualitat i efectivitat, cosa per la qual la banda s’ha fet amb les pistes de ball dels clubs obscurs. Actualment, la banda es troba en un dels seus millors moments.

Mortiis està ansiosa per tornar als escenaris i està disposada a treure mesos d’agressió reprimida durant el seu show. Els aficionats podran escoltar cançons dels seus discos "Perfectly Defect" i "The Great Deceiver", així com algunes de les seves antigues cançons amb un toc diferent.

La bona relació entre Combichrist i Mortiis feia imminent que es plantejaren fer una gira junts. A més de tenir una llarga relación amb Andy LaPlegua, el bateria Joe Letz és un membre de la família de Mortiis i ha col·laborat amb ells en varies cançons del disc "The Great Deceiver".
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".