Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaTHE JAMBOREE BIG LATIN BAND (jazz)


21:00h. i 23:00h. ENTRADA: 12 euros. Anticipadas: 10 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Ramon Escalé piano i direcció, Victor Correa trombó, Sergi Vergés trombó, David Pastor trompeta, Jaume Peña trompeta, Guillermo Calliero trompeta, Victor de Diego saxo alt i flauta, Martí Serra saxo tenor i soprano, Joan Chamorro saxo baríton, Gorka Benítez saxo tenor i flauta, Ignasi Zamora baix, Àlex Ventura paila, Vicenç Soler conga, Quino Béjar bongo i campana.


Es deien Barcelona Big Latin Band i ara que seran cada mes al club de la plaça Reial han passat a anomenar-se Jamboree Big Latin Band, o sigui, la gran banda de la sabrosura europea a la cava cinquantenària; la que atresora una trajectòria envejable; el referent de la música llatina a Espanya i a la resta del Vell Continent. Una orquestra dirigida per l’inquiet Ramon Escalé, amb més de deu anys de vida, tres discos enregistrats –un d’ells en viu-, una producció en companyia de la matriarca de la música cubana Omara Portuondo i un sonat homenatge al català antillà més universal de tots: Xavier Cugat. Com si ens trobéssim al Palladium novaiorquès, la Jamboree Big Latin Band –formada per primeres espases del jazz barceloní- farà vibrar a la concurrència amb el seu tumbao contagiós.


No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".