Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > IMOGEN HEAP EN BIKINI
| Iniciar Sesión |Avinguda Diagonal, 547
08029 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 322 00 05
Metro Línea 3 - Parada Les Corts

+ conciertos en Bikini


+ conciertos en Barcelona


      IMOGEN HEAP


20:00h. Entrada con invitación


Bookmark and Share     Comentar


Multiinstrumentalista nominada a un Grammy, compositora i amb estudis en piano clàssic, va començar a compondre a la primerenca edat de 13 anys i va revolucionar Amèrica als 28. Estrafolària i inspiradora, coneixedora de la tecnologia musical i amb una veu i estil inconfusibles, Imogen Heap és una artista les cançons de la qual han sagaç temps i lloc per seduir a l'amor, a la soledat i a l'esperança amb sons digitals de somni.

Imogen Heap visitarà Barcelona el pròxim 1 de Desembre per presentar-nos "Ellipse", el seu últim treball. En ell, continua fluint l'electropop barrejat amb rock alternatiu, així com simfonies caleidoscópicas de veus, sons i emocions. Després d'un llarg viatge al voltant del món, Heap va decidir acabar el seu últim àlbum a la casa on es va criar, transformant la sala de jocs del soterrani en un vertader estudi improvisat. De fet, "Ellipse" es deu a la forma el·líptica de la casa.

Imogen Heap ha estat al seu torn, pionera a establir una nova relació artista/audiència, fent arribar la seva música a noves audiències via MySpace, iTunes, YouTube i mitjançant el seu blog, ja que no té por a experimentar, ni en la música ni quant a la relació amb el seu públic es refereix.


No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2020 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso