Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaBANK OF NO LAND (Jazz)


21:00h. i 23:00h. ENTRADA: 12 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Audun Waage trompeta,
Franco Piccinno piano,
Alexander Grieg contrabaix,
Borja Barrueta bateria.

El 2007 el trompetista Audum Waage, el pianista Franco Piccino i el contrabaixista Alexander Griegg fundaven a Londres aquesta banda a la qual després s’hi va afegir el bateria basc Borja Barrueta. Tots quatre sumen col·laboracions amb músics tant dispars com Jojo Mayer, Chano Domínguez, Janek Gwizalda, Lee Konitz o Eric Mariethal. Amb Bank Of No Land creen melodies obertes, elegants i d’influències vàries, sovint a la recerca de la bellesa. De vegades podríem dir que ens trobem davant d’un d’aquells grups que agraden als seguidors de l’ECM més lírica; d’altres, simplement es tracta, com diuen ells mateixos, d’intentar crear atmosferes suggeridores; d’una mena de chill-out jazzístic, asseguren. Serà qüestió de no perdre-s’ho.

* Després de cada passi es desallotjarà la sala * Después de cada pase se desalojará la sala * After each set the venue must be move out.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".