Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaBENAVENT-DI GERALDO-PARDO Presentació del disc “Sin Precedentes“ (Jazz Flamenc)


21:00h. i 23:00h. ENTRADA: 15 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Jorge Pardo saxo i flauta,
Carles Benavent baix,
Tino Di Geraldo bateria.

Per alguns és la millor banda de flamenc-jazz-fusió de tots els temps. El cert és que aquest grup reuneix a tres institucions de l’escena del flamenc heterodox dels darrers 30 anys. I ho fa, a més, sense la presència de la guitarra espanyola i ni tan sols de cap instrument harmònic. Tots tres han coincidit en el cuadro de Paco de Lucía i presenten en solitari una carrera farcida d’èxits. Però com a grup també han aconseguit copsar l’interès de centenars d’aficionats. Deu anys després de publicar el disc en directe El concierto de Sevilla, el triangle format pel baix cantaire de Benavent, el compàs nu del bateria Di Geraldo i l’expressivitat poètica del bufador Pardo torna a les prestatgeries amb un CD, Sin precedentes, lloat de forma unànime per la crítica. Al Jamboree, on han triomfat en diverses ocasions per separat, els podrem escoltar per primer cop junts.

* Després de cada passi es desallotjarà la sala * Después de cada pase se desalojará la sala * After each set the venue must be move out.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".