Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaTHE JAMBOREE GOLD STARS (Jazz)


21:00h. i 23:00h. ENTRADA: 12 euros.
Bookmark and Share
Comentar

J.M.Farràs trompeta,
Joan Albert saxo,
Francesc Burrull piano,
Federico Mazzanti piano,
Dimitri Skidanov contrabaix,
Adrià Font bateria.

Si durant el gener el Jamboree va reunir els herois nacionals del segell Fresh Sound i les estrelles del jazz actual, el febrer toca ajuntar els tòtems del jazz clàssic a Catalunya, els pioners del gènere afroamericà a la nostra ciutat. Són, ni més ni menys, que el barceloní Francesc Burrull, tota una institució del piano que als anys 60 ja protagonitzava sessions d’antologia; el trompetista Josep Maria Farràs, un bufador esplèndid i boper de primera que va rebre l’aquiescència del propi Tete Montoliu; i els també terrassencs Joan Albert i Adrià Font, impulsors del jazz egarenc i sidemans d’artistes nacionals i internacionals. Els joves Federico Marzanti, fill de l’escuderia de La Porteña, i Dimitri Skidanov, contrabaixista titular del trio d’Ignasi Terraza, completen la formació d’aquesta banda ad-hoc que no podia faltar en l’onomàstica del club.

* Després de cada passi es desallotjarà la sala * Después de cada pase se desalojará la sala * After each set the venue must be move out.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".