Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > FELIX ROSSY QUARTET EN JAMBOREE
| Iniciar Sesión |Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree


+ conciertos en Barcelona


      FELIX ROSSY QUARTET (Jazz)


21:00h. i 23:00h. ENTRADA: 12 euros.


Bookmark and Share     Comentar


Felix Rossy trompeta,
Michael Kanan piano,
Ben Street contrabaix,
Jordi Rossy bateria.

La família Rossy compta entre els seus membres distingits amb un xaval com el trompetista Fèlix –fill de l’ara bateria Jordi Rossy– capaç de bufar com si ja s’afaités des de fa temps. Amb només 8 anys, va enregistrar el seu primer disc; als 11, va ser convidat per Brad Mehldau a participar en una jam. Poc temps després, Rossy ja liderava un quintet amb el qual interpretava sense contemplacions peces de Lee Morgan, Joe Henderson, Wayne Shorter o Horace Silver. Avui ja apareix a programacions de prestigi com artista de renom. El concert que oferirà al Jamboree, a més de servir per finançar un documental sobre el seu pare i la relació entre l’escena de Nova York i la de Barcelona, mostrarà el resultat de l’encontre del vailet amb Michael Kanan i Ben Street a la ciutat dels gratacels i al Seminari Internacional de Jazz de Begues.

* Després de cada passi es desallotjarà la sala * Después de cada pase se desalojará la sala * After each set the venue must be move out.


No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2019 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso