Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaAssociació de Sales de Concerts de Catalunya
JESSE DAVIS QUARTET (Jazz)


21:00h. i 23:00h. ENTRADA: 12 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Jesse Davis saxo tenor,
Joan Monné piano,
Ignasi Gonzalez contrabaix,
Esteve Pi bateria.

Va néixer a la ciutat jazzística per antonomàsia, Nova Orleans, i es va formar amb una de les nissagues més importants de l’indret: els Marsalis. Jesse Davis, el tenor més explosiu del bop actual, s’ha tutejat amb Benny Golson, Cedar Walton, Kenny Barron, Tete Montoliu i, com no, Wynton Marsalis. A més de pujar als escenaris de mig món –amb la súper banda The Sax Machine, per exemple– va fer d’actor-músic al celebrat film de Robert Alman Kansas City (1996). Jazzista dels de tota la vida, Davis no està per masses endergues i apel·la a la robustesa de clàssics com els també bufadors Charlie Parker o Sonny Stitt. Si a sobre salta a la pista amb companys de l’alçada de Monné, González i Pi, la festa bopera està assegurada.


* Després de cada passi es desallotjarà la sala * Después de cada pase se desalojará la sala * After each set the venue must be move out.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".