Carrer Bruc, 28
Terrassa
Barcelona


+ conciertos en Faktoria d'Arts Bruc

+ conciertos en BarcelonaTERÀPIA DE SHOCK (Pop-Rock)


23:00h. ENTRADA: 8 euros. Anticipadas: 6 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Teràpia de Shock neix a Les Preses (La Garrotxa) l’estiu de 2006, quan en Ferran Massegú (MASSA) i en Jaume Sucarrats (SUKA) comencen a tocar i cantar junts i a composar algunes melodies. S’incorporaren d’immediat en Gerard López a la bateria i l’Albert Parés al baix. Tot i que tots ells tocaven els respectius instruments, era la primera banda que muntaven.

Durant l’hivern de 2006 es varen tancar al seu local d’assaig a composar temes i a principis de l’any 2007 fan la seva primera actuació en directe, dintre el marc de la Festa d’Estudiants de Sant Tomàs de La Garrotxa, a la discoteca Kratter’s.
A partir d’aquí varen començar a sortir alguns concerts per la comarca, i durant els mesos de maig i juny de 2007 varen gravar uns quants temes del seu repertori en un disc autoeditat que varen presentar en el marc de Les Festes del Tura d’Olot.
La impressionant acollida del grup a l’actuació de Les Festes del Tura, va disparar les actuacions del grup, i l’ha convertit en un autèntic fenomen social, que fa que els seus concerts siguin multitudinaris i que el seu club de fans no pari de créixer.
Tot això s’ha traduït en una repercussió mediàtica als diversos mitjans de comunicació: Ràdio, televisió, premsa escrita,...

L’energia que el grup aconsegueix transmetre en els seus directes, els va fer aconseguir el Premi del Públic del Concurs de Salitja 2007.
Teràpia de Shock és un grup extremadament jove, tant per l’edat sorprenentment curta dels seus components (entre els 14 i els 18 anys), com per la seva incipient carrera musical, però tot i això formen un interessant producte musical que està causant un fenomen social que feia molt temps no es veia en una banda de rock de les seves característiques.

Amb influències de bandes com Razorlight, Sum 41, The Libertines, Green Day, i d’altres més properes com Lax’n’busto, els Teràpia de Shock tenen un directe potent , però alhora melòdic.

Teràpia de Shock és, segons diverses crítiques, un dels grups catalans amb més projecció en aquests moments.

Al Novembre del 2007 fitxen per RGB Management , i al febrer és escollit grup revelació 2008 per votació popular de la revista enderrock .

Actualment estant enregistrant el que serà el seu primer disc , a La Casa Murada de Banyeres del Penedès , sota la producció de Xavi Fortuny i Marc Usano . El disc que sortirà a la llum a finals de Novembre portarà per nom “ ESCAPA’T AMB MI “
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".