Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaPEDRO RUY-BLAS QUINTET (Jazz)
+ FRANCESC CAPELLA TRIO
+ VICTOR DE DIEGO21:00h. y 23:00h. ENTRADA: 12 euros.
Bookmark and Share
Comentar

La veu de Pedro Ruy-Blas, sòbria, dúctil, poderosa, és el clar resultat d’una llarga i fructífera carrera que va començar els anys 60 al servei de grups com Los Grimm i Los Canarios i va anar evolucionant, madurant, adobant-se, primer en entrar en contacte amb el jazz experimental del grup Dolores i, més tard, amb el teatre musical d’obres com “Los Miserables” i “La Maja de Goya”, entre una llarga llista. El cantant i compositor madrileny ha demostrat adaptar-se amb impecable professionalitat a cadascun d’aquests registres i aprendre de cada etapa fins esdevenir un dels més importants representants del jazz vocal al nostre país. Ara, dedicat a la seva veritable passió, la música d’arrels negres, destapa la seva faceta de crooner i un excel•lent domini de l’scat, embriagant-nos amb l’elegància i seducció del jazz més clàssic. Aquesta nit, comptarà amb el suport inestimable de quatre dels millors músics de l’escena jazzística nacional.
* Després de cada passi es desallotjarà la sala * Después de cada pase se desalojará la sala * After each set the venue must be move out.

Pedro Ruy-Blas, veu
Victor de Diego, saxo
Francesc Capella, piano
Dimitri Skidanov, contrabaix
Esteve Pi bateria.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".