Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaJANEK GWIZDALA PROJECT (Jazz)


18:00h. y 23:00h. ENTRADA: 12 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Janek Gwizdla assegura que el respecte cap a l’art i el fet de fugir de les idees preconcebudes és el que li permet créixer com a músic i compositor i que el més important és expressar-se sempre amb el cor a la mà. De ben segur ha estat aquesta actitud la que ha fet d’aquest home un dels més aclamats baixistes del jazz actual. Perquè de seguida que hom l’escolta, s’encomana de la vitalitat del seu so apassionant. No en va ha estat sol•licitat com a sideman per personatges com Mike Stern, Pat Metheny, Randy Brecker, Marcus Miller i Billy Cobham, entre una llista interminable. Ara, liderant un quartet de luxe (amb dos nord-americans i un noruec tan explosius com ell mateix), ens presenta el seu darrer treball “Live at he 55bar”, jazz amb enèrgiques dosis de groove i influències que provenen de l’electrònica, l’R&B i el funk. Sofisticats, meteòrics, imprescindibles.
* Després de cada passi es desallotjarà la sala * Después de cada pase se desalojará la sala * After each set the venue must be move out.

Audun Waage trompeta
Oli Rockberger piano
Janek Gwizdala baix
Jojo Mayer bateria.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".