Carrer Nou de la Rambla, 113
08004 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 441 40 01
Metro Línea 2 - Parada Paral.lelMetro Línea 3 - Parada Paral.lel

+ conciertos en Apolo

+ conciertos en BarcelonaCanibal Sound System:
NOUR (BCN) en concierto
+ DJ MAMAYé24:30h. ENTRADA: 10 euros. con consumición.
Bookmark and Share
Comentar

NOUR presenta el seu segon disc En blanc, un nou pas endavant i onze noves cançons. Noves cançons que com a l'anterior disc utilitzen el català, l'àrab, el castellà i el francès indistintament com a vehicle per expressar els sentiments, les emocions, els anhels i els somnis creats a partir de l'especial barreja d'occident i orient. Orient i occident, horitzons, mirades, oceans, nord, deserts, sud... Optimisme... Tot això és el que evoca aquest treball de NOUR. En blanc es revela com una bafarada d'aire fresc, una mirada neta amb optimisme i claror.

Els diversos móns que integren aquests vells conceptes, aquestes fronteres virtuals, es barregen d'una manera coherent, on els diferents ritmes troben els seus camins d'expressió de forma natural. Com al primer single i vídeo clip, "Em desenganxo del plom", al qual la base rítmica funk es fusiona amb violins àrabs. Amb la mateixa coherència, trobem ritmes gnawes sota rimes hip hop a "Nar" o una acurada instrumentació àrab que dona pas una gran tornada pop rock a "Mel barah el ghadwa". Al tema que dona títol a l'àlbum, "La ment en blanc", els ritmes urbans, el groove electrònic, crea la base idònia per unes melodies pausades i envolta les veus càlides de Yacine i Olalla.

Les noves cançons de NOUR emocionen, reflexionen sobre un territori i plasmen un nou paisatge musical que ja és realitat a casa nostra.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".