Passeig Isabell II, 4
08003 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 4 - Parada Barceloneta

+ conciertos en Sala Monasterio 1

+ conciertos en BarcelonaCabaret Hoffman presenta
DAMON SUZUKI
+ MUERAN HUMANOS (Rock)19:00h. ENTRADA: 10 euros.
Bookmark and Share
Comentar

En DAMO SUZUKI - El japonès errant del krautrock establert a Colònia- ha participat en quatre dels discs fonamentals del grup CAN del 1970 al 1973.

La seva presència escènica i la llarga experiència amb la composició instantània es concreten en el projecte DAMO SUZUKI´S NETWORK, una gira sense fi que ha recorregut una trentena de països. A dia d'avui és un del improvisadors vocals més arriscats.
En cada ciutat, Damo escull els músics que l'acompanyaran en directe en funció del seu potencial comunicatiu, i provoca una intensa corrent que implica també al públic.
Cada concert és un aconteixement únic en el què es crea un espai-temps col.lectiu. Així, la música no és un paisatge que presenciem, sinó un entorn a través del que viatgem, desitjant que la propera estació no sigui al mapa.

MUERAN HUMANOS són els argentins establerts a Barcelona que seran els encarregats de donar-li forma al concert que DAMO SUZUKI ens oferirà.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".