Avinguda Diagonal, 547
08029 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 322 00 05
Metro Línea 3 - Parada Les Corts

+ conciertos en Bikini

+ conciertos en BarcelonaTHE TING TINGS


22:00h. ENTRADA: 22 euros.
Puntos de venta: Centres Fnac, Gong Discos Consell de Cent, Centres Carrefour, Tipo Tarragona, Tipo Lleida, 902 15 00 25, www.bikinibcn.com, www.servicaixa.com, 902 33 22 11, Halcón Viajes, www.iguapop.com i www.livenation.es
Bookmark and Share
Comentar

El duo de Salford (Anglaterra) format per Jules de Martino (bateria i veus) i Katie White (veus, guitarres) tocaran per fi a Barcelona i Madrid aquest pròxim mes de Novembre, després del seu reeixit pas pel passat FIB.
Aquest duo és una de les majors sensacions del panorama indie d’ara mateix, The Ting Tings ser van formar en el 2006, rebotats d'altres grups com a Total Knock Out i Mullo Pin.
Un sol àlbum "We Started Nothing" els ha servit per ser estendards del nou indie pop britànic amb senyals a la new wave dels 80, l'indie dels 90 i l’electre d’aquesta dècada. Un dels concerts de l’any, són pura diversió i energia damunt d’un escenari.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".