Avinguda Diagonal, 547
08029 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 322 00 05
Metro Línea 3 - Parada Les Corts

+ conciertos en Bikini

+ conciertos en BarcelonaANTONIO VEGA
+ MANOLO TARANCóN20:30h. ENTRADA: 22 euros.
Puntos de venta: Oficines de Caixa Catalunya, 902 10 12 12 i www.telentrada com
Bookmark and Share
Comentar

Antonio Vega s’ha buidat. Antonio ha aconseguit gaudir d’una llibertat creadora insòlita per a ell fins, avui i ho ha donat tot en l’interès. Ha sortit de la seva cova particular, ha tret forces de la seva flaquesa, ha resistit a les seves temptacions, hi ha vençut hàbits, en nom d’una lucidesa i energia necessàries per atendre cada moment, cada nota d’aquest àlbum “3000 Noches con Marga”. I, clar, Antonio ha trencat motlles de composició, ha jugat com un nen i ha estirat el seu propi fons literari, musical, educacional,
principalment el de la seva adolescència i joventut en els seixanta. Una nova cita de "Les Nits de l’art" amb Antonio Vega a Barcelona, una cita amb un dels grans referents de la música des de fa diverses dècades, un artista que mai deixa indiferent, una trobada que tornarà a ser únic, una nit que tornarà a estar plena de màgia.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".