Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaSCOTT HAMILTON QUARTET (Jazz)


21:00h. y 23:00h. ENTRADA: 15 euros.
Scott Hamilton saxo Fabio Miano piano Ignasi González contrabaix Esteve Pi bateria
Bookmark and Share
Comentar

És un dels músics preferits del prestigiós segell Concord, amb el que ha enregistrat diferents treballs des del 1977. El saxofonista nord-americà Scott Hamilton recupera com ningú l’estil de mestres de l’alçada de Fats Walker, Dave Brubeck, Illinois Jacquet –un dels seus mestres– o Benny Carter. El seu so ens recorda les èpoques glorioses de Jacquet, Ben Webster o Paul Gonsalves. Ell es va atrevir a reivindicar el so d’aquests mestres quan no estava de moda. Gràcies al seu saber fer es va guanyar els elogis de la crítica i el respecte d’un públic fidel que el segueix des de fa més de trenta anys. Mainstream de luxe interpretat per un acreditat saxofonista d’avui, escortat per una base rítmica del país amb una més que notable experiència en l’art d’acompanyar a figures de l’escena nord-americana. Una vetllada excepcional per rememorar clàssics indispensables de la història del jazz.

* Després de cada passi es desallotjarà la sala * Después de cada pase se desalojará la sala * After each set the venue must be move out.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".