Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaJESSE DAVIS QUARTET (Jazz)


21:00h. y 23:00h. ENTRADA: 15 euros.
Jesse Davis saxo Fabio Miano piano Ignasi González contrabaix Esteve Pi bateria
Bookmark and Share
Comentar

Format directament a la factoria de la família Marsalis, aquest saxo alt nascut el 1965 a Nova Orleans està considerat una de les figures contemporànies del jazz de la ciutat de Mississipi. Davis ha estat sideman de Kenny Barron, Cedar Walton, Benny Goldson, Tete Montoliu i, com no, Winton Marsalis, entre d’altres artistes de renom. Membre de la famosa Sax Machine –un súper combo que va recórrer el planeta de punta a punta durant el 1996–, ha estat també músic-actor en el recordat film de Robert Altman Kansas City i ha format part de diferents projectes de l’històric Milt Jackson. La seva sonoritat beu directament de les fonts clàssiques del bop: Adderley, Stitt i el gran Charlie Parker. Bop sense concessions a les mans d’un dels seus més grans representants del segle XXI; en companyia, a més, d’una de les millors bases rítmiques del país.

* Després de cada passi es desallotjarà la sala * Después de cada pase se desalojará la sala * After each set the venue must be move out.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".