Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaTHE FREEDOM JAZZ BAND (Jazz)


21:00h. y 23:00h. ENTRADA: 15 euros.
“Ku-Umba” Frank Lacy trombó Philip Harper trompeta Abdu Salim saxo tenor, soprano i flauta Alain Jean-Marie piano Akim Bournane contrabaix Christian “Ton-Ton” Salut bateria
Bookmark and Share
Comentar

El 1982, el saxofonista texà Abdu Salim va fundar una banda, The Fredom Jazz Band, que reflectia l’esperit de la seva música: un cant a la llibertat creativa, a la descàrrega jazzística, a una visió oberta del harp-bop. Salim, format a recer de James Copeland i acompanyant de mites com Lou Bennett, va forjar un combo dinàmic que amb els anys ha esdevingut una referència obligada per seguir l’evolució del bop més heterodoxe. En aquesta ocasió, vindrà escortat per un autèntic dream-team on destaca la presència del pianista caribeny Alain Jean-Marie, històric del jazz parisenc i sideman de Lee Konitz, Slide Hampton o Johnny Griffin. Els ex-Messengers Phillip Harper i “Ku-mba” Frank Lacy –membre, alhora, d’una de les bandes de Dizzy Gillespie– formen part també d’un sextet que constitueix sens dubte un dels plats forts del festival d’enguany.

* Després de cada passi es desallotjarà la sala * Después de cada pase se desalojará la sala * After each set the venue must be move out.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".