Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaZACH PRATHER (Blues)


21:00h. y 23:00h. ENTRADA: 12 euros.
Zach Prather guitarra i veu Fred Pg guitarra Quique "Beer" Gómez harmònica i veu Diego de La Torre baix Guillaume Destarac bateria
Bookmark and Share
Comentar

Tot i que va néixer a Chicago, el bluesman Zach Prather ha desenvolupat gran part de la seva llarga carrera a Los Ángeles i a la vella Europa, on actualment resideix. Amant de Curtis Mayfield i deixeble del gran Willie Dixon, el guitarrista Prather s’ha forjat a l’entorn de músics com Screemin’ Jay Hawkins, Etta James o Luther Allison, de la banda del qual va formar part durant tres anys. Des de fa un temps, Prather treballa en solitari. Amb la seva pròpia formació ha enregistrat una sèrie de discos que han fet les delícies dels aficionats al gènere. El seu és un estil contundent, elèctric, melodiós, amb influències tant del soul com del rhythm’n’blues. Tota una visita de luxe que, de ben segur, no deixarà indiferent a tots els que s’acostin al mític indret de la plaça Reial.

* Després de cada passi es desallotjarà la sala * Después de cada pase se desalojará
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".