Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaJIMMY JENKS SEPTET (Latin jazz)


21:00h. y 23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Jimmy Jenks saxo tenor Juanjo Arrón trombó Raúl Fuentes piano Robin Reyes baix Bárbaro Torres bateria Ramon Olivares percussió Alberto Pico batà
Bookmark and Share
Comentar

En el passat Mas i Mas Festival ja varem poder gaudir d’una sessió de descàrrega afrocubana a càrrec del matancero Jimmy Jenks. El saxofonista cubà Rafael “Jimmy” Jenks feia poc temps que s’havia plantat entre nosaltres amb un currículum més que envejable. En concret, havia col•laborat amb tòtems de la música cubana com Omara Portuondo, Cachaíto, Chucho Valdés, Ibrahim Ferrer o el combo Buena Vista Social Club, amb el qual no va parar de fer gires per tot el món. Amb credencials d’aquesta mena no és estrany que a la Ciutat Comtal hagi treballat amb la Barcelona Big Latin Ensemble o amb l’emperadriu de la cubania Lucrecia. Ara presenta un septet de vertigen, a mig camí entre el funk i el sabor afrocubà, a través del qual, de ben segur, farà vibrar als aficionats als ritmes antillans amb regust de jazz.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".