Carrer Nou de la Rambla, 111
08004 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 441 40 01
Metro Línea 2 - Parada Paral.lelMetro Línea 3 - Parada Paral.lel

+ conciertos en Apolo 2

+ conciertos en BarcelonaPresentació popArb 08:
HIDROGENESSE
+ SANJOSEX20:30h. ENTRADA: 8 euros. Anticipadas: 6 euros.
Puntos de venta: www.sala-apolo.com
Bookmark and Share
Comentar

Presentem el popArb -Festival de Música pop independent feta a Catalunya-, que aquest 2008 tindrà lloc els dies 27 i 28 de juny a Arbúcies (La Selva).

I volem fer-ho amb una festa, per celebrar que ja és la quarta edició. Comptarem amb les actuacions de Sanjosex i Hidrogenesse, dues propostes de grups significatius que han actuat en passades edicions del festival i han deixat una empremta rellevant en la música que es fa actualment a casa nostra.

Dos grups d'estils diferents i alhora agermanats pel segell popArb: d'una banda, Sanjosex és un dels grups apadrinats del festival. La seva actuació com a banda emergent, durant l’edició 2005, el va donar a conèixer al gran públic i la premsa, fins a considerar-lo un dels exponents més necessaris i frescos de la re-nova-cançó.

Pel que fa a Hidrogenesse, encarnen la vessant més lúdica i desenfada del festival. La seva actuació a l'edició del popArb 07 amb vocooders, electrònica ballable i una posada en escena inigualable, no va deixar ningú indiferent.

Amb aquesta festa musical pretenem apropar al públic barceloní un trosset del festival que se celebra als peus del Montseny. I animar-lo a venir a Arbúcies els propers 27 i 28 de juny! Si véns a la festa, et desvetllarem el cartell!

Com cada any, el popArb té com objectiu principal mostrar les propostes més interessants, personals i arriscades del panorama musical català. La nostra programació pretén traçar línies de connexió entre diverses generacions de músics per crear un panorama musical ric en arrels i en projecció de futur i així acostar la música popular (el pop) de casa nostra als nous públics.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".