Clica aquí para ampliar la imagen


Ronda de la Universitat, 35
08007 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Plaça Universitat Metro Línea 2 - Parada Plaça Universitat

+ conciertos en Cockteleria Milano

+ conciertos en BarcelonaALEX HITCHCOCK DREAM BAND QUARTET (Jazz)


19:30h. y 21:30h.
Comentar

Alex Hitchcock – saxo, Lewis Wright – vibràfon, Orlando Le Fleming – contrabaix, Marc Michel – bateriaAlex Hitchcock és un improvisador immediatament distintiu i un dels principals saxofonistes de l’escena del Regne Unit. Les seves innovadores col·laboracions confirmen la seva reputació internacional, constantment en evolució, com a instigador i catalitzador per captivar trobades musicals que “contínuament amplien els límits” (Jazzmania BE).


Descrit per Jazzwise com “un virtuós i cada vegada més creatiu líder de banda”, la seva escriptura s’inspira en les veus úniques i diverses dels músics amb els quals treballa, sempre amb la connexió humana i la comunicació com a principi rector.


Amb el seu nou projecte “DREAM BAND” Alex Hitchcock reuneix els seus músics predilectes amb els que enregistra amb diverses combinacions, música escrita especialment per a ells. El resultat n’és una sèrie d’àlbums plens de sorpreses, canvis de registre, matisos harmònics i profunditat emocional, sostinguts per un enfocament fresc i una interacció sense límits. El segon volum, capturat durant tres concerts amb totes les entrades venudes al club de jazz Vortex de Londres, presenta Kit Downes, Mark Kavuma, Liselotte Östblom, Rob Luft i Lewis Wright.


A Milano, presentarà aquest nou i ambiciós projecte al costat de Lewis Wright, Orlando Le Fleming i Marc Michel.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".