Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaAssociació de Sales de Concerts de Catalunya
30 Anys de FSNT:
LONDON-BARCELONA FRESH SOUND REUNION19:00h. i 20:30h. ENTRADA: 20 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/29629
Comentar

Alex Merritt saxo tenor, Steve Fishwick trompeta, Sam Braysher saxo alt, Adele Sauros saxo tenor, Ronan Perrett saxo alt i clarinet, Michael Chillingworth saxo tenor i baix clarinet, John Turville piano, Tom Ollendorff guitarra, Conor Chaplin contrabaix, Jay Davis bateria.


El segell barceloní Fresh Sound New Talent, un dels més prestigiosos del jazz contemporani —va publicar els primers discos de Brad Mehldau, Robert Glasper, The Bad Plus i un bon grapat de jazzistes nacionals, entre altres mèrits— està d’enhorabona: celebra enguany el seu trentè aniversari. El Jamboree s’adhereix a aquesta fita i posa en marxa durant aquest mes un seguit d’iniciatives. Per començar, convida a tothom a viure d’una sessió irrepetible amb joves talents del jazz londinenc. La cava de la plaça Reial serà testimoni d’una banda única que, alhora, s’ajuntarà amb alguns dels jazzistes més actius de Barcelona; un concert en el qual gaudirem de diverses formacions i projectes per, en acabat, propiciar una jam d’altura tant inèdita com imprevisible. ‘London meets Barcelona’ en una merescuda festa en honor del segell Fresh Sound New Talent.Instagram: Freshsoundrecordsmusic
Facebook: Fresh Sound Records
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".