Ramon i Cajal 80
Barcelona
Barcelona


+ conciertos en Heliogàbal

+ conciertos en BarcelonaGRABU


21:00h. ENTRADA: 10 euros. Anticipadas: 8 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Arnau Grabolosa, GRABU, té tan sols vint anys, i ja té una llarga carrera amb molta projecció de cara al futur. A part de ser guitarrista de bandes com la Black Music Big Band, Agnès Algueró o Júlia Blum , productor i ser el mànager del grup del Vallès Sabana, és el director del Festival Mússol, un dels festivals més únics i innovadors de tots.

A l’Heliogàbal, Grabu presentarà oficialment el seu disc de debut.

En format trio habitual: Arnau Grabolosa als teclats i sintetitzadors, Sara Oliver a la bateria i Martí Cabarroques al saxo. Grabu combina el jazz amb tocs d’electrònica i recursos sintètics, expressant el seu imaginari a través de sessions en directe amb bucles, textures i improvisació, sempre buscant que els espectadors connectin amb els sons que desprenen les seves composicions.

La seva música està concebuda com unes jams sessions en directe al més pur jazzístic, minimalista, sent com un viatge que tenen un inici i un final per l’espectado
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".