Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer del Tenor Masini, 5
08028 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Plaça SantsMetro Línea 5 - Parada Plaça Sants

+ conciertos en La Deskomunal

+ conciertos en BarcelonaSIGMUNDS
+ DAMA CARMESINA20:30h. ENTRADA: 7 euros.
Bookmark and Share
Comentar

“L’esdeveniment comença amb l’aparició de Dama Carmesina com a artista convidada cantant-nos algunes cançons del seu projecte, Sigmunds presentant l’EP i algunes sorpreses més en directe, també una estona de col·loqui per parlar i respondre preguntes i, finalment, sessió de DJ per concloure la vetllada.”Sigmunds està format per una unió de músics de Barcelona, Mallorca i Lleida. Podríem situar Sigmunds dins el pop-folk català. Lletres amb històries costumistes carregades de sentiments que relaten la quotidianitat de la vida, l’efecte del postmodernisme en els joves i la nostàlgia derivada del que alguns creuen que eren “temps millors”. Presentant el seu primer EP “Era Octubre, tenia un gat i fumava pipa” (La Farola, 2022). Des de ben petit se sap que a l’octubre torna el fred, que l’amor dels gats és
itinerant i que fumar pipa atorga una sèrie d’atributs.


Feina ben feta, seny i rauxa.Dama Carmesina és un duet barceloní format per la Laia i el Pau, dos filòlegs catalans que tot just fa un any van ajuntar les seves passions, la literatura i la música.
Sense invents ni jocs d’artifici, Dama Carmesina us presenta l’actual cara del pop catalanet. És a dir: lletres enginyoses i melodies fàcils que, a més de fer-vos ballar una mica, us faran pensar en merdes de la vida quotidiana, en poemes de Carner o en versions de Jeanette i la Britney.


Aquesta vegada, mostrant-nos el projecte d’una manera més íntima que de costum.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".