Clica aquí para ampliar la imagen


Ronda de la Universitat, 35
08007 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Plaça Universitat Metro Línea 2 - Parada Plaça Universitat

+ conciertos en Cockteleria Milano

+ conciertos en Barcelona54 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona 2022:
SERGI SIRVENT TRIO presenta “Stairway to the Stars” (Jazz)19:30h. y 21:30h.
Comentar

Sergi Sirvent – piano, Horacio Fumero – contrabaix, David Xirgu – bateriaSergi Sirvent, prolífic pianista i compositor català que es mou en els més diversos i heterogenis projectes, ens presenta la seva versió més jazzística i elegant, acompanyat de dos mestres que són referents indiscutibles de l’escena musical del país.


Amb ells va formar aquest trio arran d ́un concert a la sala Jamboree de Barcelona el 2007 amb el saxofonista americà Charles Davis.


Des d’un inici la idea d’aquest trio ha sigut la de tocar únicament standards del jazz, donat que Sirvent sempre acostuma a interpretar la seva pròpia obra com a compositor i en aquest trio li venia molt de gust relaxar-se i deixar-se portar pel Jazz amb aquests músics i improvisadors de luxe.


Després d’enregistrar en directe al Jamboree (“Live at Jamboree” / 2011) enregistren un segon disc – aquest cop en un estudi – sota el títol “Stairway to the Stars” que ha sigut publicat aquest 2022 pel prestigiós segell Fresh Sound Records.


Aquest meravellós nou àlbum inclou una sèrie de standards icònics del jazz com ara “You’ve Changed” , “Secret Love” o “Taking a Chance on Love”, per anomenar-ne alguns.


Aquesta és la proposta que ens porta Sergi Sirvent Trio, una nit màgica garantida, amb comunicació, interacció, improvisació i molta, molta música.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".