Ramon i Cajal 80
Barcelona
Barcelona


+ conciertos en Heliogàbal

+ conciertos en BarcelonaLAAZA
+ BELÉN KAY21:00h. ENTRADA: 10 euros. Anticipadas: 8 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Laaza es una nova cantautora de Barcelona. Presentarà el seu EP debut en el que s’inclouen cançons produides per Pau Vehí (PHOAC) com ‘Laura’ o ‘Fuera’


Belén Kay és una cantautora de folk-rock irlandesa (de mare catalana) que des dels 11 anys resideix a Barcelona. Encara que al principi va voler ser pintora, es va decantar per la música en l’adolescència, quan va començar a escriure les seves primeres cançons i a tocar la guitarra i va comprovar que era la seva millor manera de comunicar-se, de mostrar els seus sentiments i bregar amb el dolor i els desamors. A partir d’aquí s’ha format en producció musical, aprenentatge que l’ha portat a coproduir el seu primer EP, “Abbey Court” (2022)amb sis temes. On Belén deixa la seva marca personal, de creadora de la Generació Z sense por d’expressar-se, al mateix temps que mostra com l’han influenciat, entre altres, Joni Mitchell, Amy Winehouse, Haim i The Cranberries.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".