Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Arc del Teatre, 3
08001 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 301 72 82
Metro Línea 3 - Parada Drassanes

+ conciertos en Moog

+ conciertos en BarcelonaINANNA DARK
+ RUBÉN SEOANE (Moog Club)
+ DJ PURPUR23:59h. ENTRADA: 10 euros. Anticipadas: 7 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/moog/ca_ES/entradas/evento/20522/session/1504422/select
Bookmark and Share
Comentar

Inanna Dark


Techno


Yaiza Villanueva, coneguda com a “Inanna Dark”, és una jove dj nascuda al País Basc amb residència a Barcelona.


Va començar des de ben petita els seus camins com a dj i, fent cas a aquestes inquietuds i passió per la música, no va dubtar a mudar-se a Barcelona i perseguir allò que realment l’apassiona: l’art de la música.


Sent la música amb una sensibilitat desmesurada i gaudeix i fa gaudir a cadascuna de les seves sessions com ningú. El so podria definir-se com un techno contundent, sinistre i dur però ple d’emocions, sentiment, un punt de bogeria i un punt de psicosi. Les seves sessions poden portar-te del cel a l’infern en qüestió de moments, i és tant el que sent i transmet que ningú no deixa indiferent ni fastiguejat.


Actualment continua desenvolupant-se tant a la barreja com a la producció, havent publicat fins ara en segells com: “The Moment Records” i “Mazzinga Records”.


Xarxes socials:


                   RUBÉN SEOANE


Techno / Industrial


Fa 16 anys que Rubén Seoane va començar a col·leccionar discos de tota mena de gèneres en l’àmbit de l’electrònica. El 2011 va punxar per primer cop al mític Moog de Barcelona i l’any següent va passar a formar part del seu equip de DJ residents, a on comparteix cabina amb el bo i millor de l’escena nacional i internacional. Les seves sessions abasten gairebé tots els estils del techno, electro, acid, industrial i altres subgèneres més experimentals; sempre cercant noves vies per no deixar de sorprendre a la concurrència, creant atmosferes en les quals caben tots els gèneres de la música electrònica de ball.


Xarxes socials:


                          

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".