Carrer del Tenor Masini, 5
08028 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Plaça SantsMetro Línea 5 - Parada Plaça Sants

+ conciertos en La Deskomunal

+ conciertos en Barcelona¡ANULADO!

NÚRIA GARCIA23:00h. Apertura puertas: 22:30h. ENTRADA: 3 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Per causes alienes a l’organització, hem hagut d’anul·lar el concert de la Núria Garcia. Retornarem l’import de les entrades venudes mitjançant el mateix sistema de compra.

La sessió amb DJ LadyStardust es manté.

Disculpeu les molèsties…Núria Garcia

Violinista i productora de música electrònica. Tot i que aquestes disciplines semblin dispars, amb la seva gran sensibilitat i carisma, Núria Garcia aconsegueix crear un perfecte i inimitable ambient sonor amb la seva unió.
El seu estil imponent connecta a la perfecció la vivaç pulsació dels ritmes electrònics amb les vibracions hipnòtiques dels seus potents baixos, els seus càlids sintetitzadors i l’impecable tic d’un delicat i commovedor violí elèctric elevant cos i ment a unes sensacions i vibracions que mai abans s’hagin experimentat

No us perdeu Núria Garcia en format “one woman band”, poques vegades l’electrònica té aquest component de directe tan present. Us recomanem fortament aquest concert!
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".