Clica aquí para ampliar la imagen


Ronda de la Universitat, 35
08007 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Plaça Universitat Metro Línea 2 - Parada Plaça Universitat

+ conciertos en Cockteleria Milano

+ conciertos en BarcelonaPOL OMEDES ¡PURA VIDA! (Jazz)


19:30h. y 21:30h.
Bookmark and Share
Comentar

Pol Omedes – trompeta, Pau Vidal – saxo tenor i flauta, Xavi Torres – piano, Giuseppe Campisi – contrabaix, Xoan Sánchez – percussió, Joan Casares – bateriaD’entre els músics més sorprenents i inquiets de la nova generació, el trompetista i compositor Pol Omedes és una de les revelacions més estimulants de l’escena estatal. Ho ha deixat palès amb la multitud de projectes de recorregut que ha liderat i que encapçala actualment, gràcies també a la bona acollida de la premsa i del sector.


Entre els últims reconeixements que ha rebut el trompetista cal destacar el Premi al Jove Talent (2020), concedit per l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM).


Actualment, està presentant el seu últim treball ¡Pura Vida! (The Changes, 2021). La música d’en Pol té una sonoritat post-bop amb pinzellades de música afro-cubana, oferint un aire fresc, potent i dinàmic. La banda assimila la tradició jazzística sense que això suposi un prejudici per donar una visió personal i concreta dels estàndards, i s’obre també a les composicions pròpies. L’àlbum es va gravar el setembre de 2021 a sextet, amb Pol Omedes a la trompeta, Xavi Torres al piano, Pau Vidal al saxo tenor i la flauta travessera, Giuseppe Campisi al contrabaix, Joan Casares a la bateria, Xoan Sánchez a les congues i amb els featurings de Lluc Casares al saxo tenor i Helena Camps a la veu.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".