Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Arc del Teatre, 3
08001 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 301 72 82
Metro Línea 3 - Parada Drassanes

+ conciertos en Moog

+ conciertos en BarcelonaMas i Mas Festival: Kloset Party:
NIKITA
+ MIKEL GIL (Kloset Party)
+ OLMOS (Moog Club)
+ MONRAKER DJ23:59h. ENTRADA: 10 euros. Anticipadas: 7 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/moog/ca_ES/entradas/evento/20522/session/1387861/select
Bookmark and Share
Comentar

Kloset Party:


Després de dos anys d’aturada, Kloset torna amb la mateixa filosofia.

Techno d’alts quirats, sons potents i un ambient purament clubbing i underground.


Recordem que Kloset, en els Vicious Music Awards en la seva última edició de 2019, es va situar entre les millors tres “Festes -500” d’Espanya i tota Llatinoamèrica.Nikita (Kloset Party)


Techno


Des de petiteta sempre va sentir passió per la música. La seva curiositat es va despertar als 7 anys quan li van regalar el primer òrgan electrònic. Aviat li va demanar el seu avi que era músic, que li ensenyara solfeig. A partir d’aquí sempre va continuar connectada amb la música, però no va ser fins al 2014, i gràcies als seus amics, que van decidir fer realitat el somni de la seva vida i pel seu aniversari li van regalar l’equip necessari per poder començar i arribar a ser una cabina posant música, a fer-ne gaudir gaudint. Va ser llavors quan va conèixer el DJ XrastyX qui l’animo perquè es llancés més de debò i compartís cabina amb ell l’alguna sessió. Així va ser com va començar la seva aventura al món del DJ. L’any 2016 va començar la seva carrera en solitari amb el seu estil molt personal i una delicada selecció musical: techno melòdic al que ella anomena “So Nikitta”. La seva brutal i màgica posada en escena i la seva senzillesa com a persona han aconseguit captivar un públic fidel que el segueix allà on va. A l’estiu del 2016 va entrar a formar part de KLOSET i així ser una més de l’equip juntament amb artistes de la talla de Toni Verdi, Mikel Gil, Olmos Moog, José Aguado, Eneko Nanclares, Cristian Warehouse, Aitor Rewind entre d’altres.


El 2018 va deixar les seves residències de la matinal del Lògia Club (Vitòria Gasteiz) i de la sala Futura Dance Club (Bilbao), dirigida pel reconegut Pg2 per així poder dedicar temps a introduir-se al món de la producció.Mikel Gil (Kloset Party)


Techno


La passió de Mikel Gil per la música el va fer començar a punxar com a DJ a finals dels 90, viure a Barcelona i punxar a molts clubs de la capital el va fer créixer els sons en què s’involucra en aquest moment. Es va mudar a Eivissa i es va fer resident de “Kloset Underground Party” on va tocar en moltes festes amb vaixell de l’illa més Formentera i també va realitzar gires internacionals als USA i va tocar a països com Alemanya o Anglaterra.


Propietari de Lonely Owl Records des del 2014, un somni fet realitat de tenir el seu propi segell i amb un gran èxit des del primer llançament que van tocar Richie Hawtin i Stefano Noferini durant tot l’estiu, entre d’altres artistes coneguts de la indústria. Amb ell el primer llançament que inclou un remix de l’artista espanyol Eddy Romero.


Les seves habilitats de producció el porten a un altre nivell i en constant evolució arriba al so actual, pur so Techno amb algunes vibracions progressives i, per què no, detalls de la vella escola. Com a llançament al seu segell va ser remesclat per artistes com Miguel Lobo, Leix, Edgar De Ramon, Alex Costa, A++, Juliana Yamasaki, Tony Verdi entre altres arribant als tops de Beatport i amb el de Juliana barrejat i en constant suport d’artistes com Richie Hawtin, Amelie Lens, Fabio Florido, Carlos Ruetz, Stefano Noferini, per nomenar-ne alguns.


Davant això Mikel va decidir fer un pas endavant i llançar en segell internacionalment conegut i ho va fer fitxant per segells com, Renesanz, Orange Recordings, Consumed Music, TUTÚ Recordings, Expmental Records i ara anant a Analytic Trail amb un so renovat.


El passat 2018 va ser considerat per DJ Mag Espanya com un dels millors artistes nacionals a l’apartat The Industry Talks com es pot veure al número 97 d’aquest mitjà. També va ser nominat aquest 2019 com a millor DJ techno per Vicious Music Awards.


Amb tota l’experiència d’aquests anys i tocant gairebé cada cap de setmana, els seus sets són el Caín dels sets que pots esperar al teu club sens dubte que faran que la gent gaudeixi de l’esdeveniment.


Olmos (Moog Club)


Techno


Va començar de jovenet, seduït per l’anomenada “música màquina”, i va acabar de DJ resident en un dels grans temples europeus de la música electrònica, la sala Moog, a banda de punxar en clubs com ara Florida 135, Fabrik i The Loft. A Olmos se’l coneix bàsicament per les seves sessions vibrants, energètiques i divertides.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".