Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaBCN People amb
LAS DE BARCELONA19:00h. ENTRADA: 7 euros. Anticipadas: 4 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/masimasfestival/es_ES/entradas/evento/24745
Bookmark and Share
Comentar

19h i 22h · FER-&


Fusió de jazz-funk-pop


Dylan Chandler saxo tenor, Cesc Badia trompeta, Pau Jorba saxo alt, Oriol Padrós guitarra Kevin Díaz teclat, Ferran Rico baix electric, Artur Ponsà bateria, Tramel Levalle percussió.


@fer23r / @oriolpadros / @cescbadia / @dylanchpa / @kevindiazg_ / @tramel.tramiel / @tuurpo1820.30h · LAS DE BARCELONA


Rita Payés trombó i veu, Eva Fernández saxo i veu, Lucía Fumero piano i veu, Magalí Datzira contrabaix i veu, Juan Berbín bateria.


Las de Barcelona reuneix a tres talents de les noves fornades del nostre jazz: Eva Fernández i Magalí Datzira, que van iniciar la seva carrera a la pedrera de la Sant Andreu Jazz Band, i Lucía Fumero. Són tres músiques amb una brillant trajectòria en solitari i com a sidewomans, com la del bateria David Xirgu, el quart vèrtex d’aquest grup. En les seves actuacions, sovint compten amb col·laboradors de categoria: Joan Mar Sauqué, Angie Obbin, etc. Las de Barcelona és un quartet sense líder, amb un repertori de composicions pròpies, de cada una de les músiques, i del cançoner llatinoamericà —Argentina, Cuba i Brasil. Són temes que canten indistintament les integrants multiinstrumentistes d’aquest combo que va néixer a Robadors 23, un autèntic laboratori del jazz comtal, i que va oferir una inauguració de gala del Mas i Mas’21 al Jamboree.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".