Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaBcn People amb
MAGALÍ DATZIRA19:00h. ENTRADA: 7 euros. Anticipadas: 4 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/masimasfestival/ca_ES/entradas/evento/24745
Bookmark and Share
Comentar

19h· ATENEA CARTER


R&B/Neo Soul


Atenea Carter veu i piano (solista).


Atenea Carter (Barcelona, 1992) va créixer en una família de dones artistes i va començar a tocar el piano als sis anys. Als tretze anys ja estudiava jazz al Taller de Músics i l’escola Jam Session, i amb quinze era corista d’artistes com Arianna Puello i Gertrudis. Més tard, va iniciar un projecte com a compositora amb Another Way, grup amb el qual va fer més de 200 concerts en sales com Harlem, Hard Rock i Razzmatazz, a on va guanyar el Premi a Millor Cantant al concurs Big Cast Live! En paral·lel, va liderar el grup Atenea Carter & The Mighty Might. En l’actualitat, encapçala propostes com Groove Collective. Al Mas i Mas’22 es presentarà literalment en solitari, una mostra del seu talent com a artista. Les seves influències: neo-soul, r’n’b i jazz.


Facebook: @ateneacarter / Instagram: @ateneacarter /Twitter: @ateneacarter20.30h · MAGALÍ DATZIRA


Jazz


Magalí Datzira veu i contrabaix, Vernat guitarra, Toni Mora teclat, David Gimeno bateria.


Magalí Datzira és una contrabaixista, cantant i compositora de Barcelona que ha crescut tota la vida en un ambient musical. En la seva trajectòria, ha participat en diversos projectes de jazz, com a col·laboradora i també com a líder. Justament, des de fa un temps treballa en la seva pròpia música, amb un seguit de cançons que en alguns casos va compondre fa anys. A mitjans de 2021, va publicar el seu primer EP, titulat ‘</3’. Al Mas i Mas’22 presentarà per primer cop en directe la seva música amb banda pròpia. El concert inclourà la resta de singles que ha anat publicant durant els darrers temps. Serà l’avançament, en exclusiva, del repertori del seu primer disc en solitari, el llançament del qual està previst per a la tardor d’aquest any.


magalidatziramusic/


@magalidatzira / @TONIMORATUR @DVGIMENO @VERNART.MP322h – ATENEA CARTER & CAPTAIN’S BROTHERHOOD


Soul & Funk


Atenea Carter veu, Lorenzo Spinozzi guitarra, Hernán Fridman baix, Pau Gurpegui bateria.


El mateix dia en què actuarà literalment en solitari, és a dir a veu i piano, la cantant barcelonina tornarà a pujar a l’escenari del Jamboree per presentar un dels seus darrers projectes: Atenea Carter & Captain’s Brotherhood. En aquest grup, Carter canta arraulida per un autèntic power-trio —guitarra-baix-bateria. És una banda potent que ja ha triomfat en festivals de tant prestigi com Primavera In Black, a L’Hospitalet. El repertori?: blues, soul, r’n’b…

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".