Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaSYLWESTER OSTROWSKI , FREDDIE HENDRIX “Jazz Brigade”


19:00h. i 21:00h. ENTRADA: 15 euros. Anticipadas: 12 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/masimasfestival/es_ES/entradas/evento/25009
Bookmark and Share
Comentar

Freddie Hendrix  trompeta, Sylwester Ostrowski  saxo tenor, Jakub “Mizer” Mizeracki guitarra, Essiet Okon Essiet contrabaix, Owen Hart Jr bateria, Albert Bover piano.


Join the Jazz Brigade!


Band lead by Sylwester Ostrowski featuring Freddie Hendrix and Essiet Essiet comes to town


La Brigada del Jazz es posa al servei de tothom que busqui una bona dosi de bop aquest estiu. Una banda extraordinària, amb col·laboracions nombroses i creatives, recorre Europa. Del Colisseu de Roma al festival d’Amersfoort, el líder de la formació, Sylwester Ostrowsky, es dirigeix a cada aficionat i li diu ben alt: “Té, jazz!” Gaudiu, doncs, de les composicions d’autoria pròpia d’Ostrowsky i Hendrix, una celebració del jazz modern però sense menystenir el pes de la tradició. Fruïu també de la complicitat d’un grup d’amics, de diferents indrets i generacions, que comparteixen talent i amor per la música. Ostrowsky, saxofonista i compositor polonès, s’ha ajuntat amb el trompetista Freddie Hendrix, solista de la Count Basie Orchestra, el reconegut pianista català Albert Bover, el groover Owen Hart Jr, Essiet Essiet, contrabaixista d’Art Blakey, i el guitarrista Mizeracki. Plegats constitueixen un grup rodat en espectacles com ara ‘A Night in Anzio’ (tàlia), i ‘A Night at La Paloma’ (Barcelona).


sylwester.ostrowski.104


@sylwek_jazz

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".