Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Arc del Teatre, 3
08001 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 301 72 82
Metro Línea 3 - Parada Drassanes

+ conciertos en Moog

+ conciertos en BarcelonaAC2 (House Of (S)Punk)
+ BACO (Moog Club)
+ DJ PURPUR23:59h. ENTRADA: 15 euros. Anticipadas: 12 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/moog/ca_ES/entradas/evento/20522/session/1357957/select
Bookmark and Share
Comentar

AC2 (House Of (S)PUNK)


Techno


AC2 és un duet de Djs, productors i artistes format per Igors i Roser, de Letònia i Catalunya amb base a Barcelona. S’han fet coneguts a l’escena local amb el so Neo rave, que es basa en la barreja d’estils com el techno, old school rave, hard techno, hard house i acid. Seleccionant temes amb melodies variades, vocals i breakbeat que destaquen pels seus bombos potents a alts bpm’s, creant un so fort i divertit.


Actualment formen part del segell discogràfic fundat per La Fraicheur, llar de la jove escena electrònica queer barcelonina nascuda de la pandèmia. La seva missió és ressaltar els talents d’aquesta generació que va créixer envoltada per la diversitat del techno, acid, hardstyle, EBM, breakbeat, gabber o eurodance. Ho fan amb una barreja especial i juganera. En el qual acaben de treure el seu nou tema Who Dat per a l’àlbum de Various Artist Vol.1.
BACO


San Cristóbal (Veneçuela) és la ciutat nadiua de William Arias A.K.A. Baco, a on el 2008 va iniciar la seva carrera en el món de la música com a promotor de concerts. Fou l’any 2011 quan va iniciar el seu camí com a musicalitzador i promotor de festes electròniques amb el nom de Baila!, motivat pels sons més avantguardistes. El 2012 va debutar com a discjòquei amb el pseudònim “laborrachadomingez”, punxant un conjunt de sons que anaven de l’electro al tribal house. Els seus sets van anar canviant, passant de l’electro als sons electrònics llatins més avantguardistes. Amb aquests canvis i les incomptables festes que havia organitzat, Baco va guanyar en popularitat i va fer-se un nom a l’escena electrònica de la seva ciutat.

El 2015 va canviar el perfil i pseudònim per dir-se BACO, amb l’objectiu de cultivar el seu amor pel techno més raver. Amb aquest nom, ha fet carrera des de 2018 al mític club Moog de Barcelona, en el qual actualment forma part del grup de DJ residents.

També des del 2018 va poder reviure la seva faceta més alegre amb “laborrachadominguez” a la sala VillaRosa del Moog, en la qual cada mes, amb les festes Baila!, ofereix un toc diferent d’aquest mític espai.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".