Clica aquí para ampliar la imagen


Passatge Can Polític, 13
08907 Hospitalet de Llobregat (L')
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Bellvitge

+ conciertos en Z0w1e

+ conciertos en BarcelonaCurtcircuit:
SERCH.
+ COMANDO SUZIE20:30h. ENTRADA: 13 euros. Anticipadas: 10 euros.
Bookmark and Share
Comentar

SERCH.

La veterana banda de new wave/post-punk barcelonina, SERCH., presenta en exclusiva el seu últim treball ‘POST’ A la Z0W1E de l’Hospitalet de Llobregat, dins de Curtcircuit. Després de l’èxit de públic i crítiques del seu anterior treball ‘CONCEPT’, arriba el disc més orgànic i sens dubte més potent de la seva trajectòria, abrigallat d’una producció de luxe. Un àlbum que ha nascut en el local, s’ha triat cada so amb una precisió gairebé quirúrgica i que han gestat en gairebé dos anys. T’ho perdràs?
COMANDO SUZIE

Els inicis de Comando Suzie es remunten a l’any 2006, quan Raúl López decideix iniciar el seu projecte personal, després d’haver format part d’algunes de les bandes més importants de l’escena gòtica i darkwave de la Barcelona dels 90s. L’any 2020 van editar el seu últim treball ‘Corazón o plomo’ que segueix les petjades del seu so fosc, electrònic, caixes de ritmes i sintetitzadors dels 80, sons ballables i la poderosa veu de Raúl López sempre present amb els seus tints greus i seductors.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".