Clica aquí para ampliar la imagen


Rambla del Poble Nou, 42
08005 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 225 28 14
Metro Línea 4 - Parada Llacuna, Poble Nou

+ conciertos en Casino L'Aliança del Poble Nou

+ conciertos en BarcelonaCiutat Flamenco 2021:
DIEGO DEL MORAO20:30h. Anticipadas: 15 euros.
Bookmark and Share
Comentar

DIEGO DEL MORAO · guitarra
FERNANDO CARRASCO · segona guitarra
MALOKO · cante
ANE CARRASCO · percussió

Diego Del Morao està considerat un dels millors guitarristes flamencs dels nostres temps. La seva genialitat com a artista, el seu particular sentit del ritme i la seva inesgotable creativitat el converteixen en un autèntic “Mago” de la guitarra, com molts l’anomenen, i és reconegut com un dels guitarristes amb més projecció del panorama flamenc.


Diego Moreno Jiménez pertany a la reconeguda estirp de guitarristes de Los Morao. És el fill gran de Moraito Chico i es va formar a casa seva sota la mirada atenta del seu pare, tot i que també va rebre formació a l’escola de Carbonero.


Va començar la seva carrera dalt dels escenaris amb només 14 anys, acompanyant grans artistes com La Mecanita, Fernando de la Morena o Vicente Soto per diferents peñas i festivals. Progressivament la seva guitarra va anar destacant. Des de llavors ha estat molt sol·licitat per figures com José Mercé, Enrique Morente, Diego el Cigala, Niña Pastori, Miguel Poveda, Pansequito, Diego Carrasco, Montse Cortés i Marina Heredia, entre molts altres.


La seva música està present a multituds de gravacions d’artistes que demanen la seva col·laboració pels seus treballs discogràfics. Ha gravat pels artistes més grans del panorama flamenc: Confí de Fuá (Virgin Music / EMI, 2004) amb José Mercé i Picasso en mis Ojos (Sony, 2005) amb Diego el Cigala són alguns exemples. El seu únic disc en solitari titulat Orate (Warner Music, 2010) va tenir gran acceptació i reconeixement. En ell participen artistes de la talla de Paco de Lucía. Va guanyar el premi Copa de Jerez i un premi Grammy pel disc Entre 20 Aguas (El País/Universal Music/Casa Limón, 2015), un homenatge a Paco de Lucía. No és d’estranyar que el maestro de maestros digués públicament que Diego era “la seva debilitat”.


Actualment Diego compagina la gira del projecte discogràfic Amor (Universal Music, 2020), concebut amb Israel Fernández, amb els seus directes en solitari i amb altres artistes.


Organitzat i produït per Arte por derecho.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".