Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça d'Anna Frank, s/n
08012 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 218 44 85
Metro Línea 3 - Parada Fontana

+ conciertos en Centre Artesà Tradicionàrius

+ conciertos en BarcelonaCiutat Flamenco 2021:
DIEGO AGUJETAS & PEPE DEL MORAO20:30h. ENTRADA: 20 euros. Anticipadas: 18 euros.
Bookmark and Share
Comentar

DIEGO AGUJETAS
Cante
PEPE DEL MORAO
Guitarra

El cantaor Diego Agujetas, amb la guitarra de Pepe del Morao, recreen els cantes més característics de la família dels Agujetas de Jerez: soleà per buleria, tonàs, malaguenyes, seguiriyas, soleàs, fandangos i buleries. Tots dos artistes han unit el seu talent per gravar el disc número seixanta-dos de la col·lecció Flamenco y Universidad, coordinat per Rafael Infante. Es tracta d’un treball molt especial en el qual las tonàs o la seguiriya, reflex d’intimitat i força, es despleguen curtes i directes com a homenatge al pare del cantaor. La soleà segueix les formes característiques del cante actual de Jerez. Per fandangos exposen estils de Huelva i del Gloria. Buleria per soleà, malaguenya i soleà completen la seva obra. Diego Agujetas explica que en aquesta obra el seu és “el cante de sempre” si bé les seguiriyes, la soleà i la malaguenya sonen a Jerez, però “amb un nou aire”.


En directe, Pepe del Morao, en la línia tradicional de Jerez de Los Moraos i la vessant més clàssica que ve del seu avi, acompanyarà el concepte rítmic, melodia i afinació de Diego Agujetas amb passió i mesura en un concert que estremirà al públic.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".