Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça d'Anna Frank, s/n
08012 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 218 44 85
Metro Línea 3 - Parada Fontana

+ conciertos en Centre Artesà Tradicionàrius

+ conciertos en BarcelonaCiutat Flamenco 2021:
ROSARIO LA TREMENDITA ‘Tremenda’20:30h. ENTRADA: 25 euros. Anticipadas: 22 euros.
Bookmark and Share
Comentar

ROSARIO LA TREMENDITA
Veu, baix elàctric i guitarra

PABLO MARTÍN JONES
Percussió, programacions i bateria

Tremenda és possiblement el treball més personal i profund realitzat fins al moment per Rosario La Tremendita. En ell uneix la dicotomia del seu ésser, allò més tradicional versus el contemporani, endinsant-se en l’experimentació més absoluta, sense perdre de vista les seves arrels, el flamenco.


Des que va començar a treballar amb Pablo Martin Jones, Rosario ha buscat un espai musical cada vegada més heterogeni, un lloc lliure de lligams estilístics i regles arcaiques. El seu és un projecte que cenyeix la tradició des de la seva impuresa per vestir-la amb sonoritats allunyades del flamenco tradicional.


Sota aquesta visió, Tremenda exposa un discurs experimental amb arrel tradicional, dues facetes que són imprescindibles per a l’artista. A sobre de l’escenari desplega una obra tan dinàmica com emotiva, on la vibració, les textures sonores, l’estètica, el so, la veu i les lletres projecten un discurs amb el qual l’autora bolca la seva mirada més personal del flamenco.
Cantaora nascuda a Triana (Sevilla), a més d’intèrpret, Rosario assumeix el paper de compositora, productora, lletrista i multiinstrumentista (s’acompanya amb guitarra, baix elèctric i percussió). Amb quatre discos al mercat i dues nominacions als Latin Grammy Awards a Millor Àlbum Flamenc, La Tremendita s’ha convertit, segons la crítica, en una de les grans renovadores del flamenco actual i en una icona dels nous temps de l’arte jondo. Des dels seus començaments s’esforça per estudiar la tradició des del respecte, però amb un irrefrenable afany investigador i renovador, absorbint de les influències modernes sense perdre la seva essència.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".