Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaBARCELONA BIG BLUES BAND feat DANI NEL·LO (Blues)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 20 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/21444
Bookmark and Share
Comentar

Dani Nel.lo saxo tenor, Ivan Kovacevic contrabaix i conducció, Duska Miscevic, Ignasi Poch saxo alt, Pol Prats, Nil Mujal saxo tenor, Nuria Vitó saxo baríton, Jaume Torné, Victor Verges trompeta, Aram Montagud, Darío García  trombó, Hector Martín guitarra, Federico Mazzanti piano, Ramon Angel Rey bateria.


Torna la Barcelona Big Blues Band (BBBB), la formació que, sota l’impuls d’Ivan Kovacevic, ha esdevingut una de les orquestres més poderoses del circuit de swing, jazz, blues i r’n’b del país. Si en altres temps, la BBBB era un dels clàssics dels diumenges al Jamboree, a partir d’aquest mes d’octubre actuarà al soterrani de la plaça Reial cada primer dissabte de mes. Canvia el dia de la setmana, però no el costum de convidar a un músic excepcional. Aquest cop, es tracta de Dani Nel·lo, saxofonista barceloní amb una llarga trajectòria i una especial predilecció per la música dels anys 40 i el so de grans saxofonistes com ara Red Prysock, Sil Austin i King Curtis. En companyia de la més gran banda de r’n’b del país, Nel·lo uneix energia i elegància en un espectacle únic que recrea l’esperit més autèntic d’altres èpoques.Web:  www.barcelonabigbluesband.com


Facebook:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100063681094834

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".