Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaFRANCESCO FIORENZANI “Silent Water” (Jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 12 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/21464
Bookmark and Share
Comentar

Repertori del disc “Silent Water” (Auand, 2018)

Francesco Fiorenzani guitarra i composicions, Alessandro Lanzoni piano, Francesco Ponticelli baix elèctric, Bernardo Guerra bateria.

El Jamboree continua amb el compromís de fer conèixer a Barcelona el bo i millor de les noves fornades d’una escena extraordinària, la italiana, de la qual amb prou feines arriben a casa nostra els noms més coneguts. Un d’aquests nous talents és el guitarrista Francesco Fiorenzani, que el 2018 va signar un àlbum magnífic: “Silent Water”. En formació de quartet, explorava les possibilitats tonals del grup, amb un tractament exquisit de la melodia, l’harmonia i la cadència rítmica. Música elèctrica i electritzant, suau i intensa alhora, sensorial i profunda, en la millor tradició del jazz contemporani. L’any 2020 Fiorenzani i el seu grup van ser seleccionats per formar part del circuit New Generation Jazz, promogut per les entitats i Jazz i Europe Jazz Network amb la intenció de presentar els joves valors del jazz europeu a tot el continent. Fiorenzani interpretarà al Jamboree el repertori de “Silent Water”, mesos abans de llençar un esperat nou àlbum.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".