Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaFESTIVAL TALENT (Jazz)


20:00h.
Bookmark and Share
Comentar

Arriba la novena edició del Festival Talent!
El Festival Talent arriba carregat de propostes heterogènies i originals de joves talents de la música. Els dies 21 i 28 de setembre es transporta a Jamboree i podrem gaudir de 6 propostes d’artistes sorgits del Taller de Músics des de les 20h
MARCEL VALLÈS – Boas Lembranças

Marcel Vallès presenta un conjunt de composicions pròpies nascudes de les seves vivències durant una estada al Brasil, que es va convertir en un viatge d’immersió musical i en un punt d’inflexió a la seva carrera.


Amb la guitarra com a protagonista, l’artista comparteix amb el públic la visió personal del que ha esdevingut el seu país d’acollida, mentre navega per diferents estils de la música popular brasilera amb pinzellades de jazz i blues.


Marcel Vallès guitarra elèctrica i clàssica, Samuel Passos baix elèctric, Jonas Santana percussió


MARC PONS – Modern Jazz Quintet

Marc Pons presenta un repertori de temes originals amb una formació per la que sempre ha tingut predilecció: el quintet de jazz on el saxo i la guitarra formen un bloc melòdic, que flueix per sobre de la base rítmico-harmònica que dibuixen el piano, el contrabaix i la bateria. Les composicions estan molt influenciades pel jazz contemporani que es fa a Neva York, especialment pel guitarrista Jonathan Kreisberg.


MarcPons guitarra elèctrica, Martí Castelló piano, Héctor Tejedo contrabaix, Pablo Martín saxo tenor, Kike Pérez bateria.


ÈLIA LUCAS – Introspecció

Lucas presenta les seves composicions on busca un so íntim i personal. Les textures pianístiques i la connexió entre els quatre músics es combinen amb la innegable influència de músics com Carla Bley, Pat Metheny i Keith Jarrett. Aquests artistes van començar a brillar a la dècada dels 70 amb els seus respectius grups, expressant un so i unes idees pròpies que bevien del jazz, el gospel, la música clàssica i músiques del món.


Èlia Lucas Piano i composició, Edu Pons Saxo, Tomàs Pujol Contrabaix, Kike Pérez Bateria.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".