Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaMICHELANGELO SCANDROGLIO GROUP (Jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 14 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/20913
Bookmark and Share
Comentar

Presentació del disc “In the Eyes of the Whale”


Michelangelo Scandroglio contrabaix, Nicola Caminiti saxo alt, Paolo Petrecca trompeta, Emanuele Filippi piano, Luca Caruso bateria.


Amb un estil original, modern i engrescador, el jove contrabaixista Michelangelo Scrandroglio és un dels grans exponents de les novíssimes fornades del jazz italià. Amb només 24 anys ja ha guanyat alguns dels concursos més importants del Vell Continent, entre d’altres el de Riga, el d’Umbria ?amb Paolo Fresu com a jurat? i el de Getxo, el més important a l’Estat dedicat a formacions joves. I diem formacions perquè el quintet de Scandroglio uneix a cinc magnífics instrumentistes que fan encara més gran el talent del seu líder, com a intèrpret i, sobretot, com a compositor. Amb una carrera breu, però fulgurant, Michelangelo Scandroglio ha col·laborat amb figures com ara Enrico Rava, Seamus Blake, Logan Richardson i Gregory Hutchinson. Al Jamboree presentarà el seu esperat àlbum de debut: “In The Eyes of Whale” (Auan, 2020).


No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".