Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos

+ conciertos en Barcelona¡APLAZADO!

ANA BRENES presenta Camino23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Des de l’organització del festival ens veiem obligats a posposar el concert de l’Ana Brenes previst per divendres 20 d’agost a la sala Tarantos per motius personals de l’artista aliens al festival.


Us comunicarem de la nova data del concert el més aviat possible, de moment està prevista per 2022.


Lidia Mora cante, Ruselito guitarra espanyola.


Deixeble del Chiqui de la Linea i Rafael Cañizares, entre d’altres, la colomenca Ana Brenes ja cantava per buleries quan només tenia tres anys. Des de la passió, la constància, l’esforç i, sobretot, la superació de les adversitats pròpies d’una persona d’origen humil, Brenes s’ha fet un nom com a cantaora actuant a gans tablaos i esdeveniments de Barcelona. Ara, quan ja atresora una trajectòria notable, ha posat en marxa “Camino”, un “monòleg musical,” diu, “un passeig metafísic per l’imaginari de l’artista,” afegeix, “explicat a través dels pals flamencs,” aclareix. Brenes presenta un espectacle monogràfic amb composicions pròpies, epidèrmic, tenyit de feminisme, poesia i crítica social. L’acompanya el tocaor Toni Abellán, amb el qual constitueix una parella artística de primera.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".