Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos

+ conciertos en BarcelonaRAFAEL FERNÁNDEZ


23:00h. ENTRADA: 15 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/masimasfestival/es_ES/entradas/evento/20396
Bookmark and Share
Comentar

Rafael Fernández guitarra solista, David de Jose cante, Joa Silva violí, Nene Maya baix i mandolina, Lucas Balbo percussions.

“Espiritual” és espectacle que s’acosta a les arrels àrabs, jueves, hindús i cristianes del flamenc, un viatge sensorial, textural, harmoniós, bastit des de l’excel·lència interpretativa. El tocaor Rafael Fernández se submergeix en l’ànima espiritual de l’arte, a través de les harmonies i els cants religiosos de les cultures que van engendrar el flamenc. “Espiritual”, que també és el títol del segon disc de Fernández, es va estrenar amb èxit el 2019 al prestigiós festival Arte Flamenco de Catalunya (Cornellà), a on va compartir cartell amb Rafael de Utrera i Lole Montoya, entre d’altres. Deixeble al Taller de Músics de Chicuelo i El Califa, Rafael Fernández és un dels guitarristes més excelsos i creatius del flamenc actual. No en va, ha actuat als millors tablaos de Barcelona i Madrid i ha guanyat premis de prestigi.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".