Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos

+ conciertos en Barcelona¡APLAZADO!

LAURA MARCHAL21:00h. ENTRADA: 16 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/masimasfestival/es_ES/entradas/evento/20395
Bookmark and Share
Comentar

Des de l’organització del festival ens veiem obligats a posposar el concert de la Laura Marchal previst per diumenge 1 d’agost a les 21h a la sala Tarantos per la detecció d’un cas de Covid-19 en el grup de la cantant.

Laura Marchal veu, Víctor Franco guitarra flamenca, Jesús Campos percussió.


Va conèixer els secrets de l’arte al seu poble nadiu, Alcalá la Real, i va aprendre l’ofici a Sevilla ?la seva ciutat d’adopció?, a penyes flamenques i a l’acadèmia. Laura Marchal, que des de 2018 viu a Barcelona, a on estudia a l’ESMUC, és una de les grans cantaores de les generacions més joves del flamenc. Des que va endegar la seva carrera, ha recorregut penyes de tota Espanya i ha actuat en llocs tan diversos com L’Auditori o el Tablao de Carmen. També ha recollit tota mena de distincions ?1r premi del Concurso Nacional de Cante Antonio Mairena, 1r premi del Concurs Nacional de La Llagosta, finalista del Concurso de Jóvenes Flamencos, etc.? i ha actuat amb flamencs com el tocaor Mario Mas i el cantaor Jordi Fornells i, fins i tot, ha fet duet amb la cantant Mélodie Gimard. Des del respecte a la tradició, però també des de la renovació, Laura Marchal desplega tot el seu arte en la inauguració del cicle Late Flamenco, una obertura “de tronío”, que dirien a Sevilla.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".